kanske bliviande skolavslutningsklänning ?

Vad tycks om denna klänning ?

problems on the way

Igår var jag påväg till träning, men eftersom alla tåg var försenade och vissa var inställda så åkte jag hem igen.
Väl på väg hem så fick jag andningsproblem för någon orsak. Så jag blev tvungen att åka till akuten. Så där låg jagi ungifär 4 timmar, innan de skrev ut mig. De sa att det int evar något farligt eftersom de både röntga, syresatt, och könde på mig.
Mamma belv däremot jätterädd. Så när jag kom hem igår så låg i soffan resten av dan. Blev ganska bortsmäd, eftersom jag fick bestämma vad jag än ville. Så mamma hyrde en film åt mig, sommaren med göran, jätterolig film :) , sen köpte hon läsk och så åt jag en hel del chocklad, men också frukt ;)


fredag spendaras med lucy

Lång historia vad som gällde igår kväll, tar upp det lite senare.Sitter här med med min lilla vovve i knät, mysigt (a)
Nu måste jag dra mg in till huddinge för att köpa hundmat, så det är ganska bråttom det!
<3

kort dag enligt mig ..

Hejdär alla bloggläsare!
Nu sitter vi här i datasalen och skirver klart våra svenska uppsatser, som vi ska lämna in imorgon. Blev ett litet misförstånd med det där, vi skulle vara klara med utkastet imorgon inte med hela texten -.-
Aja, jag har en lektion kvar tills jag ska dra mig mot sjukgymnasten. Sen får jag se om jag hinner åka hem en snabbis för att äta mellis eller om jag måste åka till cityterminalen på direkten.
Nu måste jag fortsätta skriva, plikten kallar, pööss


allt nästan fixat och klart ..

Biljetterna nästan klara, ja jag fick felli älskling att följa med =)
Strax innan nio är jag också klar med mig själv, då vi avslutar med en film, och jag somnar hih, jag måste få erkäna (a)
Svenska uppsatsen är däremot INTE klar, och den ska lämnas in på fredag. Shit p hur fan ska jag hinna :s
Nu ska jag ta och borsta tänderna, puss & kram, godnatt!


Bad boys

Älskar den låten! Den går för fullt i högtalarna, så jag har lagt upp den just för er även med lyrics. Jag vet, jag är såå gullig =)


vart är du, profektion ?

Har precis fixat klart min header, som jag har sutti med i typ 1000 timmar känns det som! Asså den blev ju inte superfin då, men den duger för tillfället. Är faktist ganska stolt över mig själv, jag menar helt seriös hur lyckades jag med den =) ? ...
Idag stannar jag bara inne, eftersom vädret är så otroligt dåååligt, buuu -.- , så det blir väl bara plugga, kolla på film när flis kommer från jobbet, jamen typ chilla gaaalet mhi x)
Och imorgon så åker jag direkt efter skolan ner till västerås för att hämta upp Lucy, min lilla vovve ska få komma hem hih :)
pussen då!

snart är det alla hjärtans dag



För alla oss som älskar 14 februari, har jag gjort en lista på saker man kan göra då =)


Duka upp en trevlig frukost/middag


Få/ge bort blommor


Ta emot vykort


Få/ge bort presenter


Äta en massa chocklad!



Ta emot/skicka gulliga sms


Kolla på en alla <3 dag film


Göra sig fin

Och såklart vara med sin flickvän/pojkvän om man har en ..


jag blir först med

att använda lårsmycke sommaren -10 =)
Jag tycker iallafall att det är jättefint med lårsmycke, eftersom det ger det där lilla extra på ens outfit.
 


sick like a dick

Hellu däär :) !
Imorse när jag steg upp ur sängen drjöde det inte länge förns än jag fick mensverk, vilket jag hade igår hela dagen.. Så jag bestämde mig för att stanna här "hemma" idag, eftersom jag inte skulle klara av att vara i skolan till halv fyra -.-
Så nu sitter jag här i min sköna nya lila mjukisdress och kollar på en massa filmer, så det är skööönt =)



nailcode



Nåå, vad tycks, fint eller fult ? Puss

söndagsmys

Som tidigare sagt så var jag och pau hos Mirja där vi åt mat och bakade äppelpaj, medans vi kollade på the hills, i looove it! 
 Nozan som bor granne med Mirja kom också ner. Vi hade det ganska trevligt, med lite varm chocklad på sidan x)



söndag, 24 januari

Vaknade runt nio tiden- vilket jag brukar göra nu för tiden ..   Idag ska jag träffa Leila, Mirja och pau. Vet inte exakta planer på idag, men The hills är en spik.
Eftersom vi inte hann fixa mina naglar igår, så gör vi det idag. Tänkte pröva gelekittet jag fick av mamma i julklapp, så får vi se om den är bra.


movietime

Träning och annat avklarat .. Nu så ska vi kolla på film och tjocka oss med marängsviss, mums !
Lite senare ikväll om vi hinner så ska Felicia fixa mina naglar.
puss på er


the day of fatou

Idag började vi egentligen klockan halv nio, men istället bestämde jag, pau och paulina oss för att åka till stan vid nio, eftersom vi skulle hämta ut biljetter till precious. Men så när vi kom dit så kom vi för det första allt för tidigt, och för det andra så var de slut -.-
Så jag var tillbaka till skolan vid tolv tiden hihi (a) aja, sen så efter skolan så gick jag förbi Nina en sväng, eftersom jag inte sett henne på länge x)
Har precis pluggat klart, och tränat på gitarr- accorden. Vi har accord-prov imorgon, och jag är så stolt över mig själv *)


jag är duktig (a)

Har precis varit i stan. eller precis och precis men förut. Jag och Paulina tog navelpiercing , var jätte nervös från början och sen när han skulle trycka in piercingen. Pau tog först för jag vågade inte. haha min ängel. Men vi båda klarade av det och det känns härligt och jäävligt fint är det också. Fast killen gav mig en fel piercing , men jag överlever nog.


hemma hos eve

aaalå där. Sitter här hos eve med marina, vi har ju tre timmars håltimme varje onsdag. Har precis ätit lunch, och snart så ska vi dra oss tillbaka till skolan.
pussen


tomorrow this is it

Imorgon gäller det då jag och pau ska pierca oss tillsammans i naveln, wiiie (a) asså jag känner mig inte ens rädd, men det är ju bra, eftersom jag har tidigarehaha, kanske låter lite konstigt ? x) erfaranhet.
 Vad tycker ni ser bäst ut, folk som har lite putmage eller är lite feta. Kan de ha piercing i naveln, eller bara smala? kanske alla? Tyck till!
Wish me luck guys !


löööördags

Var en av dagarna. Nämnde det aldrig härom dagen. Men så började dag med att vi spelade på laser doom, aas roligt ! Vi var typ sju pers mot allt både vuxna och barn. Så de som inte har prövat på det borde nog göra det ;)
Sen så återgick vi på träning i två timmar, och sedan hem då vi duschade och fixade i ording oss och gick sedan på bio. Vi skulle egentligen ha sett "snabba cash" men alla biljetter var ju såklart slutsålda, så det blev "har ni hört ryktet om morgan" . Den var ganska okej, trodde faktist den skulle var rent ut sagt booooring, men det var den inte. Men det lite tråkiga var att jag råka somna på bion (a) men ni anar faktist inte hur trött jag var ..


nu ska jag berätta hur gårdagen var ..

Och ni vet ju allt förutom sen när vi gick på träningen. Lagom mycket bygg samt gymnastik, och sist men inte minst fys. För första gången tyckte jag om fysen trots att man blir svag i kroppen sen mhih =)
Aja, sen efter så gick vi på bio som låg på stureplan, så det var inte så långt från stora essinge dåra.
Filmen tyckte jag var jättebra, det var en thriller så man blev rädd lite då och då. Men det mesta handlar om vampyrer. Bara att de hade basen på typ 1000, så det kändes nästan som om man skulle bli döv -.- jag tror den kommer ut på bio någon gång nästa vecka.
-Daybreakers


dåligt uppdatering, i know -.-

Men idag har det varit en lång dag känns det som, "försov" mig lite idag, så jag hoppade idrotten.Nu har vi matte och jag väntar på att felli ska skicka en grej på mailen så att jag kan skriva ut den och gå tillbaka till lektionen =)
Iallafall så ska jag strax hem, eller hem och hem, aah men och äta, sen blir det träning som vanligt med dolls från 17.00-20.00. Sen ska jag och felli på bio där i park vid nio. Så imorgon jaa, undra då hur jag kommer att känna mig ;)
Puss!


In taras room

Skolan idag var ganska okej, som vanligt ungefär. Bara det att mitt på no lektionen så kom jag på att jag hade en tandläkartid som jag hade missat, så jag och Tara var tvungna att ringa dit och fixa satt jag inte skulle behöva betala mih (a)
Efter skolan så gick jag och Leila hem till Assal där Nina, Mirja och Ronahi också var. det var ganska trevligt, mycket skratt och annat!
Någon som har sett paranomal activity vet att den är läskig, men det tycker inte Nina & Mirja, de är typ sjuka ?!
Ikväll slaggar jag hos Tara, kurden som ni vet ;)
Shaw xosh (godnatt på kurdiska)

fatou goes fotograf



Tog kort på en av grodorna i akvariet vi har vid köket i skolan. Kände att jag bara var tvungen fota :D !




dagens outfit



Persiko-tröja ~ by h&m
Vitt linne ~ by h&m
Leggins ~ by bikbok

next på fatous lista

Jag måste bara visa upp vad jag ska/vill köpa!

















skor




denna mjukisdress har jag beställt från H&M





min tur på huddinge c

Hej där alla tjejer och killar, jaa ni som läser min blogg!
Idag kände jag för lite sovmorgon, så jag vaknade vid nio, och gick ut samtidigt med Felicia. Och så kom jag på att jag hade tid över eftersom jag skulle vara i huddinge klockan elva. Så jag åkte med henne till älvjö sen tillbaka .. (a) . Så jag gick till sjukgymnasten, så pratade vi lite, sen masserade hon mig lite. Och andledningen till det är för att jag har jätte spända musker, och det orsakar huvudvärk.
Sen gjorde jag bort mig lite, ja jag hade tydligen skrivit upp i almenackan att jag hade tid på huddinge barnsjukhus klockan ett. Ochdå har ju jag fått vandra runt i huddinge allderles ensam (händer ALDRIG mig), och sen när jag kommer dit jaa, då är det fel dag! Fatta hur irriterad jag blev :o -.-
Men det gär var det jag köpte ialalfall :D

* Veet- Hårborttagningskräm
* Puderborste
* Sminksvampar
* Applikatorset








idag väljer vi ...

Anton & Affe- finast

jag är lite seg :)

Hellu
Saknat mej ? i know you did ! :d
ändå , skola idag. trååkigt självklart men träffade alla mina mysiga kompisar. det var underbart , men sen var det ju SKOLA som var hur tråkigt som helst. men jag överlevde. pust.
i lördags var det tjejkväll här hos "mig" vi hade jätte roligt och mysigt. kollade på skräckis och blev hur rädd som helst. skrek som en galning. HAHA , ändå några mysiga bilder kommer nu. enjoy


dags för drinkarna


jag och mitt andra boende felicia :)


emma och mirja sötnosar !


skåål


p-p-p-party people


let's dance baby



Det kom på mig att det äntligen börjar  .. Let's dance idag klockan 20.00. Ser verkligen fram emot det! Så när jag åker hem sen så ska jag gå förbi någon affär och köpa med mig lite godis, så blir det lite mys framför soffan (a)
PUSSEN!

småshopping

Igår så var jag ju i stan och kollade på bl a runt på lite kläder och så. Så jag köpte ett ganska genomskilnigt blus (man har ju något under). Och sen en tröja som nästan ser ut som den vita koftan, fast i rosa ofc ! Både är från H&M.


cheer for you

Helllu!
Morgonen började med att jag kollade på våra bästa år samtidigt som jag åt frukost. Sen efter det så hittade jag en roligt film på tv 1000 som jag fortsatte kolla på x)
Idag ska jag faktist vara med och cheera för ett handbollslag, innan de har match dåra. Så det ska bli väldigt roligt, med tanke på att jag aldrig har gjort det förut! Paulina ska fälja med så jag ska få henne att massa bilder så att jag kan lägga upp de på bloggen :D



Dagens låt

Rihanna- Te amo

first day at pau

Godmörgon :)
Eller jag vakna för kanske 2,5 timmar sen, efetrsom jag var såååå tvungen att kolla på våra bästa år, skit spännande! Och Pau var så seg på att vakna, så jag fick borsta tänderna och äta frukost ensam då ..
Aja, idag hade vi tänkt åka till östra gymnasiet, jag tror nog dock inte att det blir av. Men efter det så ska vi då åka till stockholm c och äta på donken eftersom Felicia jobbar idag ;)
Sen vill jag bara säga att Paulina & Mrija är supergulliga! Efter att jag och Felicia hade kommit hem så hade de köpt glass, grädde, chockladsås och maränger, för att överaska oss.
Puss & kram!

tjejkväll hos mirja i måndags



Det blev tacco-kväll med Leila, Mirja, Och pau, väldigt mumsigt! Sedan PH x)
(Varsågod pau!)

dubbelchock för anna anka!

Alla ser Anna Anka som "den svenska hollywoodfrun". Men i själva usa är hon också känd för två saker.
* Hon har slagit sin äldre man Paul Anka i pannan så att han fick sy!
* Och så har hon medverkat i filmen dum&dummare

Visst är det chockerande, man kan lixm inte tro det om Anna Anka :o
Kolla på den på videon! Hon har två repliker där hon säger följande, "Hej allihopa, och Hejdå".



hade lite tråkigt (a)









last day at home

Sista dagen jag är hemma då, imorgon åker mamma. Och då flyttar jag till Paulina&Felicia, det blir roligt x)
Idag vid typ ett tiden var jag i huddinge en snabbis för jag skulle köpa en grej till mamma. Sen när jag kom hem färgade jag hennes hår, och tänkte att jag på direkten bara kunde tvätta håret och så.
Rizland ville komma över så jag ska umgås med henne lite sen.
puss!


paradise hotel ikv,



Missa det inte klockan 22.00 på kanal 6!

hos paulina nu

Är hemma hos paulina nu, vi har faktist bestämt att ha tjejkväll med några till hos mirja. Typ laga mat, kolla på film och mysa lite :)
Igår var vi ju i västerås och lämna Lucy, och ååh jag saknar henne! men så blir det ju. Fast det positiva är ju att hon blir rumsren när hon kommer tillbka då så ..
Men det hände en liten olyckshändelse där igår, och det var att de vi lämnade henne hos var bönder, så de hade två katter och två hundar själva. sen tar de ju också hand om andra djur. men så blev katten lite irriterad på Lucy, så han rev henne vid ögat. så hon börja blöda. och ni fattar inte hur jävla rädd jag blev! tänk min lilla älskling då!
puss


skhlm

Idag var jag med mamma i skhlm, hon skulle köpa en massa grejer eftersom hon åker iväg på onsdag. Och jag skulle kolla om jag hitta nått intressant att köpa. Men hittade tyvär inget, eller förut ett par strumpbyxor. Men det räknas väl inte ..
Mirja & nina ville att jag skulle följa med de på bio och kolla på twilligt, och egentligen så vill jag ju det eftersom jag inte har sett den än (jag vet, jag är efterbliven), men så blev det bara så att jag inte orka åka nånstans för att det är så jäääääävla kallt!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen kolla på nånfilm på tvn (a)
Och imorgon alla, så åker jag till västerås, wiiiie. Nej men inte så roligt, ska bara lämna Lucy där, och typ vara där hela dan sen ba åka hem igen.

Seeee you!

new years eve

Var helt grymt asså! Inte super, men bra. - Började med att vi åkte in till slussen vid tio, och var där ett litet tag. Sen träffade vi flera styckna i stan också. Och en massa människor ville typ följa med oss på fest haha, konstigt ? Man planerar ju sin nyår innan, satt man har något att göra då ..
Aja, sen så åkte jag, felicia & mirja tillbaka till visättra och var ute ett tag, sen gick vi till min moster som hade fest, och åt och sådär. Och vid typ två tiden hem till mig, där vi kollade på film, lyssnade på hög musik, och senare så kom herdem och sabir för att äta här höh (?) men jaa, vi la oss vid fem tiden. Och gissa när vi vakna idag, klockan 15.30, så nu ska jag och mirja ut. Men det är faktist skönt att sova ut så länge, eftersom jag bara har vaknat vid 10 på hela mitt jullov x)
Bilerna lägger jag ut senare, eftersom alla är på felicias mobil.
Hoppas den här duger, ciaaao!


RSS 2.0