cha cha bloggen!

Varit ganska seg de här dagarna känns det som ..
Igår och idag ahr det varit en massa gäster som har kommit och gått, tror det kommer fler imorgon. Min mamma ville egntligen åka redan på söndag till afrika. Hon har väldigt brottom nu!
Skolan har varit ganska okej, åkte till tandläkarn idag för att fixa om min bettchena (stavning)  eftersom Lucy har bitit sönder den andra -.-
Håller på förbereder svenska redovisningen, den kommer lätt att vara bäst ;)
Läggdags för lilla mig, och bebis. Natti!


alltid i mitt hjärta

Ingen vet hur det känns förnsän det hänt än själv.
R.i.p mormor!

en normal dag i skolan

Idag gjorde vi inte så mkt i skolan. Eller vi har ändrat schemat, asså skit dagar! Vi slutar typ alltid senast, och så har vi inga sovmorgornar -.-
Juste igår så åkte jag och Leila till El crocodilo, där vi praoade. Han skulle ge oss våran lille belöning, så han gav oss 200kr var. SÅ det var faktist jättebra! Sen får vi äta där gratis när vi kommer dit ;)

fatou-söndag

Hittade inte så mycket i stan, förutom en t-shirt till min storebroror och typ inslagspapparer. Jaa, jag vet jag är lite tidig med att köpa presenter, men jag älskar sånt! Började redan köpa presenter i början av november. Eller är det så tidigt ?..
På söndagar gör man ju allt för sig själv, så kallad "fatou dag" , där man t ex, målar naglar, tvättar & fönar håret, kollar på alla favorit serier, you name it (:


girls just wanna shop

Nu ska jag åka in till stan och först träffa Felicia i mcdonals, där hon jobbar. Och sen så ska vi  julshoppa :) ! puss

about the shoes



* Ska man ha uggs, så köp äkta! Det bara att utesluta skopunktens uggs, finns flera orsaker ..
Vill man ha men inte har råd med äkta, så glöm bort det helt enkelt .. nej jag bara skoja, men köp i sånna fall "uggs" från någon annan affär.
My advice to you, puss!

mobil var det ..



Det var det jag fick av pappa, eftersom jag hade tappat min andra mobil i vattnet .. klumpiga jag -.-

dance baby

Idag hade vi träning som vanligt klockan tre. Och som vanligt har jag en liten berättelse till det ..
Ringer Felicia vid typ tolv, och vi pratar som vanligt, sen så frågar jag vilken tid vi ska ta tåget. Och då säger hon, men kvart i två som alltid. Då tänker jag shit, då måste jag skynda mig, för enligt mig hade jag bara en timme på mig, så jag hann inte ta ut Lucy.
Jag springer ner till tobaksaffären och frågar om bussbiljett, men det har de inte, så då var jag tvungen att springa till stationen, så jag smsar henne att hon skulle ta bussen och sen så  skulle vimötas på tåget.
Jaa, väl när jag sitter på tåget får jag ett sms från henne som det står : Fatou, klockan är bara ett!
Så då hade jag stressat mig i onööödan, typiskt mig :o

Vi fick också lära oss våran nya dans, och den är sååå fin :D !

Dm-09

wii xd

Har precis fått wii, så nu spelar hela familjen det. Jag som vanligt ligger sist, så jag orkar inte vara med -.-
Förlåt, lovade att säga vad den lilla hemligheten var, men en ledtråd .. Något man kan använda .. Mycket .
Godnatt, eller trevlig fredag (:

är det för mycket ?

Vad tycker ni, kan man gå runt med en kavaj
utan någonting under på t ex fest ?




ringer firar 50 år ?

Gick förbi t-centalen med leila idag påväg till "jobbet", och så ser jag en stor skylt som det står att ringer firar 50 år. Först så trorjag ju självklart att det är ringen i skanstull, men sen så kommer smarta jag på att det är ringer ovanför där på stationen :)

De byggde ett enormt pepparkaks-hus, mums sa man!


Sen så bjöd de på tårta, det var gött det (:

fredagen innan skolan

Idag var det våran sista dag ..
Hade ganska roligt sen mot slutet, mycket skratt, och snack xd
Våran handledare hade en överaskning till oss som han egentligen skulle ge oss idag, men tydligen hade han glömt bort att ta med den eller nått. Så vi får helt enkelt åka tillbaka dit på måndag. Undra vad det kan vara ..
Juste angående den hemliga grejen jag skulle få idag, nej det var inte överaskningen min handledare skulle ge oss, utan något annat. Men håll ut, skriver lite senare! puss

Här är några utav de anställda där, så roliga!


godnatt!

Dags för mig att göra mig i ordning inför kvällen.
Men gissa vad som kommer imorgon .. Det får ni veta då.
pusspuss

Jimmie choo



Designar han inte underbara kläder och skor ?








Självklart gör han det!

pling pling !

Tiden bara flyger iväg, känns som om jag bara varit hemma i en timma ? Men så ser jag att klockan är tio, och då plingar det i huvudet, bloggen! Smart man är xd
Idag fick vi börja klockan 13.00-17.00 ist, vilket är jätteskönt! Kan man tänka sig att det är våran sista dag där imorgon, lite sorgsest faktist ..


El cocodrilo

Min dag var ganska seg .. Ända tills våran handleadare sa att Dj mendez skulle komma och äta där. Han var tydligen en stammkund.
Hans favorit mat där är currasko, såhär baguett med kött och smält ost på, så vi serverade det. Och så börjar han prata spanska med mig, och det ända jag kunde var typ hola och no haha x) Sen ba pratar du inte spanska, jag ba nej haha ? Han ba aaha, jag trodde du var kubansk ..vilken komplimang =)
Sen fick jag reda på att han ville ha med mig i sin video, tänk vilken stor ära! Bara att tjejerna typ dansar med bikinis i hans videosar. Men jätteroligt iallafall ;)
Passade på att ta bild med honom

 

Sen så kom Sara från idol in och skulle äta. Som vanligt så skämde jag ut mig och sa att hon hade åkt ut .. riktigt pinsamt (a)

Men vi tog bild med henne också.

Och för idag valde vi att äta natco tallrik, mums!


Det var det för idag!

Godnatt sa Lucy!


Inköpt !


Kappa från h&m - 800kr

dessert till älsklingsserier dh !


Sprite- uno favorit
Fruktsallad m dekorerad grädde


Beyonce- broken-hearted


Godmorgon alla kära bloggläsare!

Ställde väckarklockan på halv tio, men gick ändå upp vid nio .. Men det är väl bra iallafall, känner mig utvilad, pigg, och morgonglad (:
Har jag sagt att vi bara praoar i fyra timma, från 12-16 haha xd Det är i en restaurang som heter Le krockodilo, typ, och ligger i skanstull. Så kom och hälsa på mig om ni känner er hungriga (:
ffatou

Mitt fina pannkaks-design




mot stockholms stad

Min dag började med att jag vaknade bra precis som alltid. Hade också bestämt med mamma att åka in till stan och shoppa, och med mig hade jag lilla Lucy i väskan. Mamma köpte en massa grejer. Men så hittar jag världens gulligaste kappa. Den finns i vit, svart och grå, men jag ville ha den i vit och storlek 34. Men så finns det bara i stora storlekar. Och det är okej, men inte att det ska vara slut i nästan alla affärer man går till !
Men jag praoar ju i skanstull och där finns de förmodligen kvar (:
Så jag köpte bara ett par skor, men än är det inte slut. På onsdag fortsätter shoppingen x)


paradise hotel

Börjar redan ikväll!
För de som inte kollar på sånt kan jag säga att det är väldigt underhållande. Det är faktist roligt att kolla på andras liv. Fast det kanske inte andra tycker ?
Från att vara helt ointresserade fick jag både Felicia & rizland att vara fullkomligt inne i det. Så klockan tio idag tjejer .. och killar ;)


miss me is back

lääängtat ? det vet jag att ni har gjort (: Men nu ska jag försöka hålla fast mig vid bloggen. Och gör jag nått fel eller ni vill att jag ska lägga till nått mer, säg bara till!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0